Hyvinvointi- ja Kauneushoitola LUMINELLA
Leiritie 2
01600 Vantaa
     Tuula050-494 4652
     Katja044-977 9505
     Christina040-414 0214

                 Aukioloajat
      Ma - Pe9-18
      Lauantait sovittaessa


Poikkeavat aukiolot: Facebookissa.
luminellakauneus (at) gmail.com


Maksuvälineet:
pankkikortti, käteinen, visa,
visa electron ja mastercard.

Luminellan Hoidot

EXUVIANCE KASVOHOIDOT

EXUVIANCE nykyaikaisella ihonhoitotuotesarjalla naisille ja miehille, jotka odottavat todellisia tuloksia. Kasvohoidot aina asiakkaan ihon kunto, tarpeet ja toiveet sekä käytettävä aika huomioiden. Apua myös ongelmaihoille; atopia, psoriasis, akne ja ruusufinni Hoidot sisältävät veloituksetta kulmien siistimisen sekä tarvittaessa meikkivoiteen viimeistelynä. Lue lisää www.exuviance.fi

JALKAHOIDOT myös REUMA ja DIABETES asiakkaat

Jalkakylpy, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkojenhieronta; myös miehille. Hoidollinen ohjaus ja neuvonta sisältyy hoitoon. Kynsien lakkaus lisäpalveluna. Myös kevyempi spa-hemmotteluversio, luxus-jalkahoito ja jalkahoito kuumakivihieronnalla;suosittuja Lahjakorttihoitoja.

YUMI LASH KESTOTAIVUTUS

Omien ripsien kestotaivutus, jossa ripset asetellaan yksitellen liiman avulla geelityynylle, käsitellään permanenttiaineilla sekä kestovärjätään. Kesto 2 kk/seuraavan käsittelyn väli.

SOKEROINTI

Ihokarvojen turvallinen ja hygieeninen poistaminen lämmitetyn sokerin ja oikean tekniikan avulla. Samalla iho saa hellävaraisen kuorinnan. Kun karva poistetaan juurineen, uusi karva kasvaa pehmeänä ja hentona, usein karvankasvu vähenee säännöllisen sokeroinnin avulla.

AROMATERAPIA

Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja hieronnan avulla kehon toimintoja tasapainotetaan, rentoutetaan ja nestekiertoa vilkastuu. Tuoksut, rauhallinen hieronta ja rentouttava musiikki vievät ajatukset pois arjesta.

VYÖHYKETERAPIA

Terveyttä kannattaa hoitaa ennaltaehkäisevästi vaikka ei vielä olisikaan mitään vaivaa. Vyöhyketerapia on vaikuttava hoitomuoto sarjahoitona, kehon epätasapainotilan saattaminen tasapainoon vaatii toistoa. Suositellaan :stressi, päänsärky, migreeni, verenpaine, yleinen väsymys, uupumus, nivel-ja lihassärky, akuutit/krooniset vaivat, allergia/astma, ummetus, naistenvaivat, lapsettomuus, unettomuus ja tulehduskierteet

KUUMAKIVIHIERONTA

Vartaloa hierotaan lämpimillä kivillä ja öljyllä. Syvälämpöhoito ja hieronta rentouttaa jännittyneet lihakset ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Pitkävaikutteinen, nautinnollinen elämysmatka, suosittu Lahjakorttihoito!

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA

Pään ja niskahartia-alueen käsittelyä hieronta ja sivelyotteilla, helpottaa stressiä ja elvyttää pään alueen verenkiertoa.